Együttműködés a szlovák sztár akadémiájával!

Együttműködés a szlovák sztár akadémiájával!

2019-03-01- Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Budai Tenisz Centrumban működő, Blue Tigers Club akadémia a jövőben együttműködik a Love 4 Tennis Dominika Cibulkova Academyvel!

Borsos Olivér, a BTC sportigazgatója boldogan közölte, hogy immár Európában is felfigyeltek és elismerik a Városmajorban tevékenykedő szakmai műhely munkásságát, eredményeit.


„A Blue Tigers Club szeretne más, nagy presztízsű akadémiákkal együttműködni, főleg ebben a régióban, hogy össze tudjuk hozni a legtehetségesebb játékosokat és a profi teniszezőket is. Szeretnénk fejlődni és tapasztalatainkat megosztani az edzés módszerekben és rendszer fejlesztésben is. Mostantól elkezdjük a közös munkát a Love 4 Tennis Dominika Cibulkova Academyvel, ezúton is köszönjük Erik Csarnakovics segítségét! Közös versenyben, edzőtáborban, szakmai programban gondolkodunk, próbáljuk közösen fejleszteni, építeni az akadémiákat. Szeretnénk Szerbiában és Ausztriában is megállapodni neves szakmai műhelyekkel. Elképzeléseink között szerepel az is, hogy ide szervezzünk edzőképzést. A napokban rendeztünk gondolatébresztő fórumot a BTC-n, hamarosan a teniszezők helyes táplálkozásáról is megosztjuk az ismereteinket. A mygoldcoach telefonos applikációval is igyekszünk erősíteni a szakmai munkát. Azon dolgozunk, hogy megnyíljunk a világnak és a világ is ránk lásson!" – számolt a legfrissebb hírekről Borsos Olivér.


A Love 4 Tennis Dominika Cibulkova Academy 2006-ban kezdte meg működését, azóta igyekszik mindent megtenni játékosai sikeréért. Erik Csarnakovics alapító és vezetőedző szerint a műhely minden szükséges módszerrel támogatja a teniszezőket: jelenleg 15 ország, több mint 50 profija készül a különböző korcsoportokban.


Az Akadémián készül a 2016-ban WTA Finals-győztes, az Australian Openen 2014-ben döntős Dominika Cibulková, aki 2017-ben 4. helyen állt egyesben a világranglistán. Kiemelkedő játékosnak számít még a Love 4 Tennis Academyről a korábbi top50-es Lukaš Lacko, valamint Alekszandra Krunics.