Fedett pályás OB: Cseresznyés Máté aranyérmes
U18

Fedett pályás OB: Cseresznyés Máté aranyérmes

2019-01-21 - Az MTK Budapest játékosa és Dulganov Richárd (Budaörs SC) óriási csatában, 10-8-ra nyerte a döntő rövidítést. A páros ellenfele Deli Mihály és Hermán Benedek, a Vasas két játékosa volt.

A 2. helyen kiemelt Cseresznyés Máté (MTK Budapest) és Dulganov Richárd (Budaörs SC) 7:5, 5:7, 10-8-ra nyerte a párosverseny döntőjét az 1. helyen kiemelt Deli Mihály (Vasas) és Hermán Benedek (Vasas) ellen a fedett pályás, U18-as Országos Bajnokságon!

Remek mérkőzést hozott a Nemzeti Edzésközpontban rendezett finálé! Mind a négy játékos nagyszerű megoldásokkal nyert fontos labdameneteket, minimális különbség döntött az aranyérem sorsáról.

A nyitó szettben 5:5-ig mindenki nyerte adogatását, bréklabdához is csak ritkán jutottak a fogadók. Aztán a legvégén megtört a jég! Máté és Richárd nagy csatában elnyerte Deli szerváját, ez el is döntötte az első játszma sorsát.

A második szettben Cseresznyés és Dulganov többször is brékelőnybe került, de Deli és Hermán mindig visszakapaszkodott. Aztán 5:5 után Deli 15-40-ről hozta az adogatását, majd Máté elveszítette a sajátját. Jött a valóban döntő rövidítés!

A tie-breakben 3-3 után szinte végig a Vasas párosa vezetett. De 6-8 után Máté és Richárd óriási akarattal egyenlített, majd egy újabb fogadóponttal már meccslabdához jutott. Ezt sikerült kihasználni, így Cseresznyés Máté és Dulganov Richárd ünnepelhetett győzelmet.