Heti összefoglaló (11.26.-12.01.)

Heti összefoglaló (11.26.-12.01.)


Újra remek hetet zártak a Budai Tenisz Centrumban készülő játékosok, ismét megmutatták, milyen magas színvonalon áll már a tudásuk.


Udvardy Luca a norvégiai Stavangerben szerepelt a 3. kategóriás, U14-es Tenniseurope-versenyen. A BTC-n is készülő játékos magabiztosan menetelt, a fináléig alig veszített gémet. Sajnos a döntő már nem sikerült jól, az 1. helyen kiemelt, finn Stella Remander 6:1, 6:1-re nyert.


Kántor Anna a máltai, U16-os tornán csillogtatta meg a tudását. Egyesben a 3. fordulóig jutott, párosban pedig döntős volt Martyna Szpakowska oldalán. A magyar-lengyel kettős derekasan küzdött az egész héten, végül az utolsó mérkőzésen 4:6, 7:5, 10-5-re nyert a 2. helyen kiemelt Daria Jula és Floriana Popovici (mindkettő román).


Földeák Kata egyesben negyeddöntős volt a Grade5-ös, panamai ITF juniorversenyen.


November 29.-én ünnepeltük a BTC első születésnapját! Babos Timi sérülés miatt sajnos nem léphetett pályára, de a helyszínen ünnepelt a gálán szereplő Arn Grétával, Balázs Atival, Fucsovics Marcival, Kéki Márkkal és Vörös Mátéval, valamint a BTC-család sok-sok további tagjával.