Play-and-stay CSB: jó szereplés a selejtezőben

Play-and-stay CSB: jó szereplés a selejtezőben

2019-11-16 – Két fiú és a lány csapat is bekerült a november végén sorra kerülő döntőbe.

Pénteken és szombaton négy fiú és egy lány csapat szerepelt az MTK-BTC képviseletében a play-and-stay korosztály Csapatbajnokságának selejtezőjében: 3 első és 2 második helyet szereztek meg a játékosok.


Az első napon az MTK-BTC I. csapata az I., míg az MTK-BTC II. csapata a 2. helyen végzett a kvalifikációban.


Az I. csapat 3-0-ra nyert a Pillangó Kék-Lepkék és 2-1-re a Dunakeszi Nexon 2. ellen és 2-1-re kapott ki a HTF-CSO-KO együttesétől. Az MTK-BTC I. tagjai: Hévízi Dániel, Korcsok Konrád, Pánczél Erik, Posztl András és Sávolt Dorián.


A II. csapat 2-1-re nyert a Game Tennis Team I. és a Match Point II. ellen, és 2-1-re kapott ki a Tenisz Műhely II. együttesétől. Az MTK-BTC II. tagjai: Hajas Vince, Rogán Dániel, Szűcs Ádám, Szűcs Milán, Vajda Kristóf.


Szombaton az MTK-BTC IV. míg a lányoknál az MTK-BTC csapata is bejutott a Play and Stay csapatbajnokság november végén sorra kerülő döntőjébe. Az MTK-BTC III. csapata a 2. helyen végzett a kvalifikációban.


Az IV. csapat 3-0-ra nyert az Utánpótlás-TS-Telki Fiúk ellen, 2-1-re múlta felül a Bajai Fiúk I.-et és a Pillangó-Zöld Lepkéket. Az MTK-BTC IV. tagjai: Almai Dávid, Csernobrovkin Nyikolaj, Herédy-Czyráky Aurél, Majsitz Leon, Rátonyi Péter, Varga Sámuel.


A III. csapat 3-0-ra nyert a Bajai Fiúk II. és a Fortuna SE ellen és 2-1-re kapott ki a Városmajori TK-tól. Az MTK-BTC III. tagjai: Marton Maxim, Marton Noel, Péter-Giovantsis Noel, Regöly-Mérei Máté, Schade Manuel, Zilahy Marcell.


A lánycsapat 2-1-re győzött a Bajai Lányok, a ZTE és a Dunakeszi Nexon 3. ellen. Az MTK-BTC tagjai: Herédy-Cziráky Annaróza, Horváth Boglárka, Mazán Alíz, Markovits Mirabell, Pallós Lotti, Sávolt Karolina.