Sikerek a korosztályos Mesterversenyen
BTC

Sikerek a korosztályos Mesterversenyen

2019-10-28 - Kincses Kolos (F12) és Belkovics Achilles (F16) arany-, míg Hermán Benedek (F18) ezüstérmet nyert a Nemzeti Edzésközpontban.

Október utolsó hétvégéjén rendezték a Nemzeti Edzésközpontban a korosztályos Mesterversenyt, amelyen jól szerepeltek a Budai Tenisz Centrumban készülő játékosok.


Kincses Kolos (MTK) a közelmúltban két nemzetközi tornán is veretlen maradt, ezúttal hazai körülmények között győzött simán. Az F12-es korosztály legjobb magyar játékosát igazán megzsorítani sem tudták, szettet sem veszített a végső sikerig. Kolos a döntőben 6:3, 6:0-ra nyert Kovács Marcell (Pasarét) ellen.


Az F14-esek között Márki Marcell (Game Tennis) 3., míg Gubi Trisztán (MTK) 4. lett.


Az F16-osoknál Belkovics Achilles a negyeddöntőben 3 szettben nyert, előtte és utána nagyon magabiztos volt. Az MTK-játékos a négy között 6:2, 6:3-ra győzött a klubtárs Drágár Péter ellen, majd a fináléban 6:2, 6:4-re múlta felül Deli Mersét (Tenisz Műhely).


Az F18-as versenyben Hermán (Vasas) először Cseresznyés Mátét (MTK) búcsúztatta, majd az elődöntőben 6:4, 6:7 (8-10), 10-4-re győzött Hornung Ivánnal (BBTC) szemben, a fináléban azonban 4:6, 0:1-nél fel kellett adnia mérkőzését Buzonics Dominik (Tenisz Műhely) ellen.