Hölgyek a pályán: Hungarian Amateur Ladies Open a BTC-n
Felnőtt hírek

Hölgyek a pályán: Hungarian Amateur Ladies Open a BTC-n

2019-07-15 – Augusztus 31.-én mutatkozik be a verseny, amelyen salak pályán mutathatják meg tehetségüket a szebbik nem képviselői.

A HALO teljes versenykiírása megtalálható: https://budaitenisz.hu/halo


Újabb klubtörténelmi esemény tartja izgalomban a Budai Tenisz Centrumot: augusztus 31.-én rendezzük meg a HALO szervezőbizottságának irányításával az első HUNGARIAN AMATEUR LADIES OPEN-t. Az elnevezés nem véletlen, hiszen ezúttal „csak” a szebbik nem játékosait várjuk a városmajori létesítményben.


A rendezvényre minden 14. életévét betöltött személy nevezhet, többféle kategóriában. A résztvevőket természetesen az egészséges életmódnak megfelelően szolgáljuk ki a klubházban, könnyű, egészséges falatokkal és többféle gyümölccsel.


A játékosok két mérkőzés között a pihenőidőben termékkóstolókkal is eltölthetik idejüket, továbbá ingyenes tanácsadás várja a nevezőket a szépségipar, az egészséges táplálkozás és divattrend témákban.


A versenyt követő zenés grill party-n a nevezők részére ingyenes a részvétel.


Valamennyi induló között kisorsolásra kerül a verseny fődíja, egy egyénre tervezett és szabott „VARGA VIKTÓRIA” divattervező által felajánlott ruha 200 000 Ft értékben.


Az esemény támogatói: Budai Tenisz Centrum, HEAD, VITAMIN WELL, MERCEDES-BENZ, APPLE PS, BALANCE


Nyeremény szponzorok: AEGON, MUMM, LANCOME, REMINGTON, , APOLLONIA BEAUTY, BONATTI


A HUNGARIAN AMATEUR LADIES OPEN kezdési időpontja: 2019. augusztus 31., 10 óra a Budai Tenisz Centrumban (Szamos utca 2/C).