U12-es OB: Győri Lóri bajnok párosban!
U12

U12-es OB: Győri Lóri bajnok párosban!

A BTC-n készülő játékos és debreceni társa döntő rövidítés után ünnepelhetett.

SZABADTÉRI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG, U12, FIÚK, PÁROS, DÖNTŐ

Győri Lóránt, Varga Ákos (Gubacsi TK, DUSE, 3.)-Halmos Kornél, Paragi Zétény (Pasarét, 4.) 6:3, 4:6, 10-7

A Budai Tenisz Centrumban készülő Győri Lóri és a debreceni Varga Ákos nyerte a párosversenyt az U12-es Országos Bajnokságon!

A Gubacsi TK és a DUSE 3. helyen kiemelt játékosa a vasárnapi döntőben 6:3, 4:6, 10-7-re győzött Halmos Kornél és Paragi Zétény (4., Pasarét) ellen a vasárnapi döntőben.

A mérkőzés hatalmas csatát és számos fordulatot hozott.

Az első szett elején szoros volt a csata, majd a pontosabban és bátrabban játszó Lóri és Ákos 5:1-re vezetett. Ekkor az ellenfél feljavult, de arra már nem volt esélye, hogy meg is fordítsa a nyitó felvonást.

A második szettben Lóri és Ákos kétszer is brékelőnnyel vezetett, de Halmos Kornél és Paragi Zétény mindkétszer azonnal visszavette az adogatást. Majd 4:4 után kétszer is no-add döntött, sajnos mindkétszer a negyedik helyen kiemelt páros javára.

A döntő rövidítésben Lóri és Ákos remek megoldásokkal húzott el 5-1-re, majd már 8-2-re is vezetett. De ekkor jött az újabb fordulat! Kornél és Zétény feljött 8-7-re...Szerencsére Lóri és Ákos időben kapcsolt, megnyerte a következő két labdamenetet, jöhetett a megérdemelt ünneplés!