Az EU 2020-21-es direktíváinak megfelelően pályáinkat korszerű, alumíniumvázas tetőszerkezettel fedjük, amely a korábban használatos légsátorral szemben egészségmegóvó és környezettudatos tulajdonságai miatt képvisel nagyobb értéket:

  • ​kevesebb a felhasznált energia

  • ​nincs túlnyomás

  • nincs szállópor

  • ​a sátor beláthatósága miatt természetes fénnyel is rendelkezik

Ezen környezettudatos és energiahatékony felépítmények elősegítik a környezet, a sportolók és a lakosság egészségének védelmét, a környezet- és energiatudatosság terjedését, népszerűsítik a környezet- és klímabarát eszközök és technológiák használatát.

Túlnyomás, zsilipajtó és ami a legfontosabb, penész és egészségkárosító hatás nélkül lehet teniszezni fedett sátorban, melyben nincs bezártság érzés sem, köszönhető ez az átlátszó oldalfalaknak. A pályák megközelítését is megkönnyíti a modern szerkezet, hisz nem uralkodik túlnyomás a sátorban, így nem szükséges zsiliprendszert sem alkalmazni.

Salak és kemény pályáinkon a téli szezonban (novembertől áprilisig) teljesen fedett, fűtött sátorrendszer biztosítja a teljeskörű használhatóságot és az időjárási körülményektől való védelmet.  

A nyári szezonban (májustól októberig) salakpályáink teljesen nyitottak, így a teniszezési lehetőségek nagy mértékben időjárás függőek.

A keménypályáinkat fedő sátorrendszernél a nyári szezonban csak az oldalsó paneleket bontjuk el, így ezeken a pályákon a teljes nyári szezonban is fedett, időjárástól független teniszezési lehetőséget biztosítunk vendégeinknek.Tekintse meg Ön is az egyedülálló alumíniumvázas sátorszerkezetet!Érdeklődés, pályafoglalás

Név *
Név
Adatkezelési nyilatkozat

Elérhetőségeink

Cím: Budai Tenisz Centrum, 1122 Budapest, Szamos utca 2/c.
​Telefonszám: +36 30 226 15 10, +36 30 226 18 90