A Városmajori Park ősfái között elhelyezkedő, több, mint 100 éves hagyományra visszatekintő centrumban mindig is pezsgő teniszélet folyt. A magas színvonalú teniszt és a hagyományt, az új Budai Tenisz Centrum komplexumában visszük tovább, melyet 2017-ben az MTK szakosztállyal közösen valósítottunk meg.​

A tervezés során szemünk előtt egy olyan sportcentrum megalkotása lebegett, ahol nem csak az aktív teniszélet születhet újjá, hanem egy olyan sportközpont jön létre, amely technikailag kiemelkedő, szakmailag pedig a legjobbak közé tartozik.

Teniszcentrumunk egyik fő pillérét a kiváló szakmai vezetés és a szakmai program alkotja, amely az utánpótlás-nevelésre és versenyteniszre fekteti a hangsúlyt. Edzésközpontunk az MTK Tenisz Szakosztályaként működik, a sportolók felkészítését magasan kvalifikált és nemzetközi tapasztalattal rendelkező, specialistákból álló stáb látja el, figyelembe véve az egyéni igényeket is. Egészen kis kortól kezdődően foglalkozunk a leendő tehetségekkel, akikből az évek során akár nemzetközi szintű játékosok is válhatnak.

Természetesen a klub élet és a felnőtt tenisz is ugyan olyan hangsúlyt kap a Budai Tenisz Centrum mindennapjaiban, így azokat a teniszezni vágyókat is várjuk szeretettel, akik egy modern, kellemes természetközeli fás környezetben sportolnának.